UGENS MENU

Uge 28 (6/7 -10/7-2020)

 

MANDAG

* Krebinetter med sauce og kartofler

* Skål med 5 slags salat
* DIV sandwich

TIRSDAG

* Dampet rødspættefilet med spinat og sauce

* Salatskål
* DIV sandwich

ONSDAG

*  Omelet med skinke og kartofler

*  Salatskål

* DIV sandwich


TORSDAG

*  Pasta Bolognese

     * Salatskål
* DIV sandwich

FREDAG

*  Kalv cuvette med tilbehør

                         FERIE                FERIE             FERIE

 

                                       UGE : 29/30/31

                   Fra mandag d. 13/7 til og med 31/7- 2020

 

 

Vi forbeholder os ret til ændringer

GREEN CAFE BY DMI

Frokost Buffet

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne Buffeten vil altid indeholde

  • 1 fiskeret
  • 1 kødret
  • 1 vegetarret
  •  2 salater
  • Ost og brød

Aften buffet

  • Hvidfisk, saltet og råmarineret, anrettet på bladsalat med limeolie og purløg
  • Vitello tonnato (kalvekød med tunsauce) med kapers og citron
  • Tærte med spinat, porrer, tomat og ost
  • Kyllingebryst (Trifolati) stegt med krydderurter og parmesan
  • Cocotte kartoffel med basilikum og æg
  • Ratatouille med timian og hvidløg
  • Tomatsalat med mozzarella, rødløg og oliven
  • 2 slags ost eller Tiramisu
  • Friskbagt brød

Italiensk buffet

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne.

Buffeten vil altid indeholde:
  • 1 fiskeret
  • 1 kødret
  • 2 slags salater
  • 1 vegetarret
  • 1 slags ost med tilbehør
  • Friskbagt brød

Mexicansk buffet

  • Nachos chips med salsa, guacamole og creme fraiche dip
  • Fyldte tacoskaller med avocado og kylling
  • Kæmperejer på spyd med sød chilisauce, lime og dild
  • Tortillas fyldt med kylling og kødstrimler, chilisauce og cheddarost
  • Chili con carne
  • 2 slags salat fra det mexicanske køkken
  • Tilbehør: Ris, jalapenos, tacoskaller, guacamole, creme fraiche og torillas brød
  • Mexicansk frugttærte –Tærte fyldt med årstidens friske frugter med vaniljecreme