Green Kitchen

på Odsherred Gymnasium

Vi tilbyder varieret og veltilberedt mad baseret på et sundt, ernæringsrigtigt og velsmagende sortiment bestående af friske råvarer af høj kvalitet.

Vi anvender friske sæsonbetonede kvalitetsråvarer og retterne vil altid bestå af årstidens økologiske grøntsager (grove) og der tilstræbes brug af økologiske råvarer og færdigprodukter i det omfang, det er økonomisk og kvalitetsmæssigt hensigtsmæssigt.

Sæsonbetonet menuplanlægning tilgodeser kundernes sundhed og velvære, samt en vis grad af bæredygtighed, eftersom råvarerne kan købes lokalt, hvilket har en positiv effekt på bl.a. miljøet, transport og CO2-udslippet.

Vores høje kvalitet i maden sikres ved anvendelse af sæsonernes råvarer og en grundig og veltilrettelagt menuplan.

Vores madkoncept består af næringsrig mad med udspring i den rige og sunde madkultur fra middelhavskøkkenet. Køkkenet udmærker sig ved at forskellige fødevarer fra planteriget. Råvarer som grøntsager, frugt og de basale varer er daglige produkter i det sunde middelhavskøkken.

Det mest brugte fedstof er gode olivenolier. Olivenolien er fast ingrediens i fremstilling af vores salater, menuer og retter m.m.

Maden tilberedes af produkter med lavt fedtprocent og med et minimalt brug og olier og salt. Kødet bliver tilberedt på enten grill eller i ovn for at gøre det så fedtfattig som muligt. Alle retterne produceres i eget køkken.

Vores produkter er lavet fra bundet: salater, brød, dressinger, saucer og sovser er hjemmelavet. Salatbuffeten, der indeholder et bredt og varieret sortiment, tilberedes hver dag fra bunden af friske råvarer, herunder grove økologiske grøntsager, dressinger og olier. Vores dressinger, saucer og sovser tilberedes dagligt af friske produkter med en lav fedtprocent og der anvendes kun meget lidt salt.

Med venlig hilsen

Køkkenchefen

Kantinen har åbent mandag til torsdag kl. 8.00 til kl. 15.00 – fredag til kl. 14:30
Salg fra salatbar og varm mad lukker mandag til torsdag kl. 14.00 – fredag kl. 13.30.
Herefter er der stadig mulighed for at købe smørrebrød, sandwich, brød, kager, slik mv.

Priser

Vi tilbyder mad og drikkevarer til konkurrencedygtige priser.

Salater og brød

Vi har valgt at lægge vægt på salat og sund mad, uden at dette skal gå ud over kvalitet eller pris.

Vi har en stor salatbar med mange lækre salater af høj kvalitet.
Vores egen bager sikrer, at der bliver brugt gode råvarer til fremstilling af både brød og kager. Det er muligt at forudbestille bagværk til møder samt større selskaber.

Nyhed

Vi er nu på Facebook – du kan finde os på “Green Kitchen”.

Forslag

Vi imødeser gerne forslag og ønsker om evt. nye tiltag i kantinen.

Green Kitchen Kantiner logo retina