UGENS MENU
Uge 17 (23/4 – 27/4-2018)
MANDAG
* Kylling m/ rodfrugter & kartofler vendt i sweet chili sauce.
TIRSDAG
* Pasta m/ Laks & grøntsager vendt i Pesto.
ONSDAG
* Ovnstegt Nakkefilet m/ råstegte kartofler & sauce.
TORSDAG
* Kalvefrikadeller m/ Grøntsager & sauce.
FREDAG
* LUKKET – ST. BEDEDAG.
Vi forbeholder os ret til ændringer
GREEN CAFE BY Emdrup
Frokost Buffet
Pr. Kuvert kr. 161,25
Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne. Buffeten vil altid indeholde:
1 fiskeret
1 kødret
1 vegetarret
2 salater
med ost og brød
Italiensk buffet
Pr. kuvert kr. 198,75
- Hvidfisk, saltet og råmarineret, anrettet på bladsalat med limeolie og purløg
- Vitello tonnato (kalvekød med tunsauce) med kapers og citron
- Tærte med spinat, porrer, tomat og ost
- Kyllingebryst (Trifolati) stegt med krydderurter og parmesan
- Cocotte kartoffel med basilikum og æg
- Ratatouille med timian og hvidløg
- Tomatsalat med mozzarella, rødløg og oliven
- 2 slags ost eller Tiramisu
- Friskbagt brød
Aften buffet
Pr. kuvert kr. 161,25
Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne.
Buffeten vil altid indeholde:
- 1 fiskeret
- 1 kødret
- 2 slags salater
- 1 vegetarret
- 1 slags ost med tilbehør
- Friskbagt brød
Mexicansk buffet
Pr. kuvert kr. 198,75
- Nachos chips med salsa, guacamole og creme fraiche dip
- Fyldte tacoskaller med avocado og kylling
- Kæmperejer på spyd med sød chilisauce, lime og dild
- Tortillas fyldt med kylling og kødstrimler, chilisauce og cheddarost
- Chili con carne
- 2 slags salat fra det mexicanske køkken
- Tilbehør: Ris, jalapenos, tacoskaller, guacamole, creme fraiche og torillas brød
- Mexicansk frugttærte –Tærte fyldt med årstidens friske frugter med vaniljecreme