UGENS MENU

Uge 17 (23/4 – 27/4-2018)

 

 

MANDAG

* Kylling m/ rodfrugter & kartofler vendt i sweet chili sauce.

 

 

TIRSDAG

* Pasta m/ Laks & grøntsager vendt i Pesto.

 

 

ONSDAG

* Ovnstegt Nakkefilet m/ råstegte kartofler &  sauce.

 

 

TORSDAG

* Kalvefrikadeller m/ Grøntsager & sauce.

 

 

FREDAG

* LUKKET – ST. BEDEDAG.

 

 

 

 

Vi forbeholder os ret til ændringer

GREEN CAFE BY Emdrup

Frokost Buffet

Pr. Kuvert kr. 161,25

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne. Buffeten vil altid indeholde:

1 fiskeret

1 kødret

1 vegetarret

2 salater

med ost og brød

Italiensk buffet

Pr. kuvert kr. 198,75

  • Hvidfisk, saltet og råmarineret, anrettet på bladsalat med limeolie og purløg
  • Vitello tonnato (kalvekød med tunsauce) med kapers og citron
  • Tærte med spinat, porrer, tomat og ost
  • Kyllingebryst (Trifolati) stegt med krydderurter og parmesan
  • Cocotte kartoffel med basilikum og æg
  • Ratatouille med timian og hvidløg
  • Tomatsalat med mozzarella, rødløg og oliven
  • 2 slags ost eller Tiramisu
  • Friskbagt brød

Aften buffet

Pr. kuvert kr. 161,25

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne.

Buffeten vil altid indeholde:
  • 1 fiskeret
  • 1 kødret
  • 2 slags salater
  • 1 vegetarret
  • 1 slags ost med tilbehør
  • Friskbagt brød

Mexicansk buffet

Pr. kuvert kr. 198,75

  • Nachos chips med salsa, guacamole og creme fraiche dip
  • Fyldte tacoskaller med avocado og kylling
  • Kæmperejer på spyd med sød chilisauce, lime og dild
  • Tortillas fyldt med kylling og kødstrimler, chilisauce og cheddarost
  • Chili con carne
  • 2 slags salat fra det mexicanske køkken
  • Tilbehør: Ris, jalapenos, tacoskaller, guacamole, creme fraiche og torillas brød
  • Mexicansk frugttærte –Tærte fyldt med årstidens friske frugter med vaniljecreme