UGENS MENU

Uge 13-25/3-29/3-2019)

 

MANDAG

* Koteletter i fad m/ champignons, tomat og ris

* Risotto m/ skovsvampe.

 

TIRSDAG

* Sejfilet indbagt m/ spinatcreme

* Græsk bønneret m/ oregano og oliven

 

ONSDAG

* kalvefrikassè m/ rodfrugt og persille

* Grøntsagscurry


TORSDAG

*  Spicy skinkeboller m/ krabbekød, koriander og chillie

     *  Rødbedebøf m/ grøntsags sauce

 

FREDAG

* Oksesteg milanese m/ gremolata og kartofler

* Æggetortilla m/ feta, kartofler og grøntsager

 

 

 

 

 

Vi forbeholder os ret til ændringer

GREEN CAFE BY DMI

Frokost Buffet

Pr. Kuvert kr5. 161.25

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne Buffeten vil altid indeholde

  • 1 fiskeret
  • 1 kødret
  • 1 vegetarret
  •  2 salater
  • Ost og brød

Aften buffet

Pr. kuvert kr. 198,75

  • Hvidfisk, saltet og råmarineret, anrettet på bladsalat med limeolie og purløg
  • Vitello tonnato (kalvekød med tunsauce) med kapers og citron
  • Tærte med spinat, porrer, tomat og ost
  • Kyllingebryst (Trifolati) stegt med krydderurter og parmesan
  • Cocotte kartoffel med basilikum og æg
  • Ratatouille med timian og hvidløg
  • Tomatsalat med mozzarella, rødløg og oliven
  • 2 slags ost eller Tiramisu
  • Friskbagt brød

Italiensk buffet

Pr. kuvert kr. 161,25

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne.

Buffeten vil altid indeholde:
  • 1 fiskeret
  • 1 kødret
  • 2 slags salater
  • 1 vegetarret
  • 1 slags ost med tilbehør
  • Friskbagt brød

Mexicansk buffet

Pr. kuvert kr. 198,75

  • Nachos chips med salsa, guacamole og creme fraiche dip
  • Fyldte tacoskaller med avocado og kylling
  • Kæmperejer på spyd med sød chilisauce, lime og dild
  • Tortillas fyldt med kylling og kødstrimler, chilisauce og cheddarost
  • Chili con carne
  • 2 slags salat fra det mexicanske køkken
  • Tilbehør: Ris, jalapenos, tacoskaller, guacamole, creme fraiche og torillas brød
  • Mexicansk frugttærte –Tærte fyldt med årstidens friske frugter med vaniljecreme