UGENS MENU

Uge 43(23/10 – 27/10-2017)

MANDAG

* Forloren harre m/ ribsgele, kartofler og sauce

* Hvedekærnesalat m/ kikærte steak

 

TIRSDAG

* Thaie inspireret fiskefrikadeller

* Waps m/ vegetarfyld og taco sauce

 

ONSDAG

* Kyllinglår tandoria m/ stegte kartofler og sauce

* Braiseret fennekel m/ tomatsauce og pasta

TORSDAG

* Gris i sur/ sød sauce m/ annanas og jasmine ris

   * Svampe og bønne saute

 

FREDAG

* Orange marineret kalkuncuvette m/ kartofler og sauce

*Grøntsags moussaka

 

Vi forbeholder os ret til ændringer

GREEN CAFE BY DMI

Frokost Buffet

Pr. Kuvert kr5. 161.25

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne Buffeten vil altid indeholde

  • 1 fiskeret
  • 1 kødret
  • 1 vegetarret
  •  2 salater
  • Ost og brød

Aften buffet

Pr. kuvert kr. 198,75

  • Hvidfisk, saltet og råmarineret, anrettet på bladsalat med limeolie og purløg
  • Vitello tonnato (kalvekød med tunsauce) med kapers og citron
  • Tærte med spinat, porrer, tomat og ost
  • Kyllingebryst (Trifolati) stegt med krydderurter og parmesan
  • Cocotte kartoffel med basilikum og æg
  • Ratatouille med timian og hvidløg
  • Tomatsalat med mozzarella, rødløg og oliven
  • 2 slags ost eller Tiramisu
  • Friskbagt brød

Italiensk buffet

Pr. kuvert kr. 161,25

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne.

Buffeten vil altid indeholde:
  • 1 fiskeret
  • 1 kødret
  • 2 slags salater
  • 1 vegetarret
  • 1 slags ost med tilbehør
  • Friskbagt brød

Mexicansk buffet

Pr. kuvert kr. 198,75

  • Nachos chips med salsa, guacamole og creme fraiche dip
  • Fyldte tacoskaller med avocado og kylling
  • Kæmperejer på spyd med sød chilisauce, lime og dild
  • Tortillas fyldt med kylling og kødstrimler, chilisauce og cheddarost
  • Chili con carne
  • 2 slags salat fra det mexicanske køkken
  • Tilbehør: Ris, jalapenos, tacoskaller, guacamole, creme fraiche og torillas brød
  • Mexicansk frugttærte –Tærte fyldt med årstidens friske frugter med vaniljecreme