UGENS MENU

Uge 4 (20/1 -24/1-2020)

 

MANDAG

* Chilie con caren

* Chilie sin caren

 

TIRSDAG

* Isingfilet m/ fritter og remulade

* Grøntsags soufle

 

ONSDAG

*  Kylling spyd i sød chilie m/ ovnstegte kartofler og sauce

*  Falaffel


TORSDAG

*  Koteletter i fad m/ champignons og ris

     *  Rødbedebøf

 

FREDAG

*  Okse gullasch m/ rodfrugtmos

*  Cassoulet m/ grøntsager

 

 

 

 

 

Frokost Buffet

Pr. Kuvert kr5. 161.25

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne Buffeten vil altid indeholde

  • 1 fiskeret
  • 1 kødret
  • 1 vegetarret
  •  2 salater
  • Ost og brød

Aften buffet

Pr. kuvert kr. 198,75

  • Hvidfisk, saltet og råmarineret, anrettet på bladsalat med limeolie og purløg
  • Vitello tonnato (kalvekød med tunsauce) med kapers og citron
  • Tærte med spinat, porrer, tomat og ost
  • Kyllingebryst (Trifolati) stegt med krydderurter og parmesan
  • Cocotte kartoffel med basilikum og æg
  • Ratatouille med timian og hvidløg
  • Tomatsalat med mozzarella, rødløg og oliven
  • 2 slags ost eller Tiramisu
  • Friskbagt brød

Italiensk buffet

Pr. kuvert kr. 161,25

Køkkenet sammensætter menuen efter årstiderne.

Buffeten vil altid indeholde:
  • 1 fiskeret
  • 1 kødret
  • 2 slags salater
  • 1 vegetarret
  • 1 slags ost med tilbehør
  • Friskbagt brød

Mexicansk buffet

Pr. kuvert kr. 198,75

  • Nachos chips med salsa, guacamole og creme fraiche dip
  • Fyldte tacoskaller med avocado og kylling
  • Kæmperejer på spyd med sød chilisauce, lime og dild
  • Tortillas fyldt med kylling og kødstrimler, chilisauce og cheddarost
  • Chili con carne
  • 2 slags salat fra det mexicanske køkken
  • Tilbehør: Ris, jalapenos, tacoskaller, guacamole, creme fraiche og torillas brød
  • Mexicansk frugttærte –Tærte fyldt med årstidens friske frugter med vaniljecreme